За нас

Автосалон

Eurocasion - запазена марка на Citroёn за търговия с вече регистрирани автомобили, позната в Европа, като подразделение на Citroёn, вече е въведена и отбелязва успешен старт в България. В шоу-рума на "Евроказион" АД се предлага широка гама автомобили за ценители на френските и други марки. Целта е в изложбената зала да се представят возила, които са не само от произвежданите в момента, но и такива модели, чийто почитатели не могат вече да закупят нови.


Предимството на българското "Евроказион" АД пред останалите оказиони в страната е, че потенциалните клиенти могат да избират своя автомобил в приятна атмосфера, да бъдат консултирани от професионалисти, и най-важното, Eurocasion дава гаранция за произхода, километража и техническото състояние на автомобилите. Собственици на коли, закупени от това дружество, ползват услугите на сервиза за поддръжка и ремонт на возилата. Предлага се и финансиране - гъвкав лизинг на разсрочено плащане. И още нещо - на всеки клиент, който желае да закупи нов Citroёn или оказионен, Eurocasion предлага изкупуване на "старата" му кола.


Автосалон

Приоритет на Eurocasion е да разполага с цялата гама от модели на Citroёn за последните пет години (в частност и други, по-редки автомобили на марката). Предлага се и голяма част от други марки, които са изкупени от Eurocasion след продажба на нова или оказионна кола.


Автосалон